Cloudriven kasvattaa osaamistaan asiakaskokemuksen johtamisessa – Cloudriven Oy:n ja Crementum Oy:n liiketoiminnot yhdistyvät

Ohjelmistoyritys Cloudriven Oy sekä myynnin ja markkinoinnin asiantuntijayritys Crementum Oy yhdistävät liiketoimintonsa. Yritysjärjestelyn myötä Cloudriven kasvattaa merkittävästi asiakaskokemuksen ja myynnin johtamiseen sekä markkinointiautomaatioon liittyvää osaamistaan. Crementumin toimitusjohtaja Kai Grass siirtyy vetämään Cloudrivenin asiakaskokemuksen johtamisen liiketoimintaa.

Cloudrivenin myynnin, markkinoinnin ja asiakaskokemuksen kehittämiseen tähtäävien asiantuntija- ja teknologiapalvelujen kysyntä on kasvanut voimakkaasti kuluvan vuoden aikana. Merkittäviä ja onnistuneita kehityshankkeita on tehty muun muassa MPY Palvelut sekä MTV:n mediamyynnin kanssa.

”Olemme keväästä asti tutkineet eri mahdollisuuksia laajentaa liiketoimintaamme ja osaamistamme erityisesti markkinointiautomaatioratkaisujen saralla. Crementumin kanssa ajatuksemme osuivat heti yhteen, ja heidän kokemuksensa ja ymmärryksensä asiakaskokemuksen kokonaisvaltaisesta johtamisesta istuu tarjoomaamme kuin veitsi voihin”, sanoo Cloudrivenin toimitusjohtaja Jukka Koskenkanto.

Crementum on asiakkuudenhallintaan, integroituun markkinointiautomaatioon sekä asiakaskokemuksen johtamiseen erikoistunut asiantuntijayritys, jonka asiakasyrityksille myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun sujuvuus on ensiarvoisen tärkeää. Yhteisen alkukirjaimen lisäksi yritykset jakavat näkemyksen siitä, että liiketoiminnassa on kyse ennen kaikkea ihmisistä.

”Myynnin ja markkinoinnin kehittäminen ei ole koskaan vain järjestelmähanke, vaan lähes poikkeuksetta organisaatiolta edellytetään muutoksia johtamisessa ja toimintatavoissa. Cloudrivenin erinomainen osaaminen muutosten läpiviennistä sekä hyvä tekemisen meininki tekivät minuun vaikutuksen”, kertoo Crementumin toimitusjohtaja Kai Grass, joka siirtyy Cloudrivenin liiketoimintajohtajaksi vastuualueenaan asiakaskokemuksen johtaminen sekä myynnin ja markkinoinnin ratkaisut. Grassilla on yli 20 vuoden kokemus kansainvälisen liiketoiminnan kehittämisestä sekä myynnistä ja markkinoinnista.

Yritysjärjestely ei edellytä asiakkailta toimenpiteitä. Crementumin asiantuntevat ja laadukkaat palvelut tarjotaan jatkossa Cloudrivenin yritysnimen alla.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jukka Koskenkanto, Cloudriven Oy, puh. 050 560 4607, LinkedIn
Head of Customer Experience Kai Grass, Cloudriven Oy, puh. 0400 953 950, LinkedIn

Cloudriven Oy rakentaa parempia asiakaskokemuksia tekemällä työstä merkityksellistä. Kun henkilöstö viihtyy työpaikalla ja on innostunut omasta työstään, myös asiakkaat ovat tyytyväisiä. Avainhenkilöillämme on satojen projektien ja yli 10 vuoden kokemus digitaalisten liiketoimintaratkaisujen ja yrityssovellusten suunnittelusta ja kehittämisestä.

Palvelemme tällä hetkellä yli 18 000 käyttäjää ja noin 60 asiakasorganisaatiota päivittäin, ja olemme Microsoftin sertifioima kultakumppani. www.cloudriven.fi

Crementum Oy yhdistää myynnin ja markkinoinnin toiminnot ja nostaa digitaalisuuden uudelle asteelle. Tarjoamme asiakkaillemme kestävää kasvua: myyntiä ja markkinointia vauhditamme toimiviksi todennetuilla ja koetelluilla palvelukonsepteilla ja työvälineillä. Kanssamme saavutat tuloksia nopeasti ja virheettömästi.

Olemme myös sertifioitu ClickDimensions-markkinointiautomaatiokumppani. www.crementum.fi