Pelillistämisen koulutusohjelma käynnistyi Kajaanissa

Järjestyksessään toinen pelillistämisen täydennyskoulutusohjelma Gamificate 2 käynnistyi viime viikonloppuna Kajaanissa. Oulun yliopiston ja Kajaanin ammattikorkeakoulun yhteistyössä järjestämä koulutus on tarkoitettu korkeakoulutetuille henkilöt, jotka ovat kiinnostuneet pelillistämisen hyödyntämisestä omassa työssään. Koulutus kestää lukuvuoden, ja se sisältää kymmenen lähiopetuspäivää Kajaanissa.

Cloudrivenin toimitusjohtaja Jukka Koskenkanto on kouluttamassa osallistujia pelillistämisen saloihin myös tänä vuonna. Ensimmäisellä kurssikerralla Jukka perehdytti kuulijat pelillistämisen perusteisiin, markkinatarpeeseen ja prosessinäkökulmaan.

”Kun käsittelemme pelillistämistä yritysten näkökulmasta, on tärkeää muistaa, että pelit ja pelillisyys eivät ole mikään itseisarvo työpaikalla. Pelillistämisestä on hyötyä vain osana yrityksen liiketoimintaprosesseja”, Jukka kertoo.

Seuraavalla kurssikerralla osallistujat syventyvät esimerkkien kautta siihen, mitä pelillistäminen voi käytännössä tarkoittaa työpaikalla.

Koulutuksessa hyödynnetään Cloudrivenin pelillistettyä Habit-sovellusta oppimisen tukena: kurssilaiset voivat seurata Habitista omaa edistymistään.

Twiitattua