Habitiin perustuva SharePoint-konsepti palkintoehdokkaana European SharePoint Conferencessa

Gravity perustuu Cloudrivenin Habitiin

Tutustu Gravityyn klikkaamalla kuvaa

Cloudrivenin luotettu kumppani ja yksi Suomen parhaista SharePoint-asiantuntijayrityksistä Peaches Industries on palkintoehdokkaana European SharePoint Conferencen Community Awardseissa. Peachesin Gravity-konsepti on toinen Best Social Strategy -kategorian finalisteista.

Gravity perustuu Cloudrivenin pelillistettyyn Habit-ratkaisuun. Gravityn avulla opit käyttämään SharePointia nopeasti ja omaksut järjestelmän hyödyt pikavauhtia. Henkilöstön kyky hyödyntää SharePointia tuottavasti on useissa organisaatioissa haaste, koska käyttöönoton jälkeinen perehdytys SharePointin monipuolisiin ominaisuuksiin ja hyötyihin jää usein pinnalliseksi. Gravity ohjaa, neuvoo ja kannustaa työntekijää löytämään SharePointista oman työn kannalta merkitykselliset ja arkea helpottavat työkalut ja ominaisuudet. Gravity tekee SharePointin käytöstä innostavan ja nousujohteisen matkan!

Konseptin isä on Peachesin Jussi Mori, SharePoint MVP (Microsoft’s Most Valuable Professional), jonka ajatuksista voit lukea lisää blogissamme aikaisemmin julkaistusta artikkelista Pelillistämisen avulla SharePoint käyttöön sujuvasti ja käyttöaste nousuun.

Käy äänestämässä Gravity voittoon klikkaamalla alla olevaa banneria!

Äänestä nyt Gravity voittajaksi