Virta CRM ylitti Fleet Innovationin odotukset

Fleet InnovationFleet Innovation on markkinoiden ainoa täysin riippumaton autoasioiden ulkoistuskumppani, jonka palvelu perustuu ammattitaitoisen toimittajaverkoston hyödyntämiseen asiakkaan eduksi. Fleet hakee liiketoimintaansa kasvua aktiivisella B2B-myyntityöllä.

Fleetin myyntijohto oli määritellyt myynnin prosessin, jota tukemaan he etsivät helppokäyttöistä ja nopeasti käyttöönotettava järjestelmää. Aiempien kokemusten perusteella johto koki CRM-käyttöönotot haasteellisiksi ja työläiksi, ja tältä haluttiin nyt välttyä.

Fleet Innovation otti vain muutamassa päivässä käyttöön Cloudrivenin Virta CRM:n. Fleetin myyntiprosessi määriteltiin järjestelmään ja myynnin parissa toimiva henkilöstö koulutettiin Virran saloihin.

”Virran käyttöönoton helppous ja läpivienti ylitti odotuksemme. Asiakaspalvelu on toiminut erittäin hyvin, ja olemme saaneet aina tarvitsemamme vastaukset nopeasti ja ytimekkäästi,” sanoo Fleetin toimitusjohtaja Pekka Piipponen.

Myös myyjät ovat olleet tyytyväisiä uuteen myynnin johtamisen järjestelmään, ja monelle on tullut yllätyksenä se, miten helppokäyttöinen myyjän työkalu Virta on.

”CRM-järjestelmän pitää olla helppokäyttöinen ja tukea asiakkaan myyntiprosessia. Vain tällaisella järjestelmällä on edellytykset tukea myynnin seurantaa ja liiketoiminnan kasvattamista”, toteaa Cloudrivenin liiketoimintajohtaja Antero Törhönen.